Viszonteladóknak

Elite Pet Állateledel Nagykereskedés

Állateledel szaküzletek, webáruházak, állatorvosi rendelők, kutyakozmetikák jelentkezését várjuk.

Legyen Ön is viszonteladó partnerünk!

Viszonteladói telefonos ügyfélszolgálat: 06 70 452 6146

Ha könnyen eladható termékeket keres boltjába, webáruházába, ha szeretne kitűnni a többi üzlet közül, hívja a 06 70 452 6146 telefonszámot, vagy írjon az info@dado.hu e-mailcímre! Nagykereskedésünkben kínált termékek mind saját import márkáink, és nem a mindenhol kapható tömegtermékek.

Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük a vevői igények, és az eladhatóság figyelembevételével.
Mivel cégünk saját kiskereskedelmi egységekkel is rendelkezik, így közvetlen tapasztalataink vannak a termékeink eladásával kapcsolatban, ezért Önnek is segítségére lehetünk üzlete felpörgetésében.

Termékeinket országszerte kiszállítjuk, és szekszárdi raktáráruházunkból is vásárolhat (extra kedvezményt szerezve), saját gépjárművel való elszállítás esetén.

Hamarosan élesítjük viszonteladói webáruházunkat, hogy megkönnyítsük a rendelést viszonteladó partnereink számára.

Hipoallergén és gyógytápjainkkal kapcsolatban szaktanácsadással állunk rendelkezésre, hogy Ön megfelelő tájékoztatást tudjon nyújtani vevőinek.

Várjuk hívását!

Fagyasztva szárított Fresco BARF komplett menü bárány
Hipoallergén kutyatáp Grain Free

Saját import márkáink, termékeink:

DaDo, HT VID Grain Free, HT DIET gyógytáp, Prestige Dog, Bio Form Superpremium, Pluto Dog, Fresco BARF Menük és jutalomfalatok, fogtisztítók, WOOLF jutalomfalatok, Dr. Animal félnedves jutalomfalatok, DaDo Cat, Maxi Cat, Bronte Glen VetBed, kutyatálak, játékok, kutyaruhák, és egyéb felszerelések, kellékek.