Szállítási és fizetési mód

 

A DaDo kutyatáp GLS vagy az Express One futárszolgálattal szállíttatja házhoz, vagy a kért címre a termékeket, általában 1-2 munkanapon belül.

A futárszolgálat munkanapokon, 8 és 17 óra között szállítja ki a csomagokat. A futárszolgálat erről előzetesen, a kiszállítás napján SMS értesítést küld a vevőnek. Az SMS a futár telefonszámát is tartalmazza, esetleges egyeztetés céljából.

A házhoz szállítás díja:

13000 Ft rendelési összeg felett INGYENES

13000 Ft alatti rendelési összeg alatt 1300 Ft

 

Fizetési mód:

Utánvét (a termékeket átvételkor, a futárnál lehet kifizetni)

 

Csomagkövetés: Csomagazonosító-szám alapján a GLS Track&Trace oldalán nyomonkövethető, hogy hol tart a csomag kiszállítása.

GLS vevőszolgálat telefonszáma: +36-1-802-0265 (elérhető: hétfőtől péntekig 7:00 és 20:00 óra között)

Próbatermék vásárlása:

A próbatermékre ingyenes házhoz szállítást biztosítunk személyenként egyszeri vásárláskor. (Minden fajtából külön-külön is rendelhet minden vevő egy alkalommal ingyenes kiszállítással.) Ugyanazon próbatermék újrarendelésekor a mindenkori szállítási költséget számoljuk fel. A további vásárlási és fizetési feltételek ugyan azok, mint a fent leírtak.

 

 

Az át nem vett, és visszaküldött csomagok esetén, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének, és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Webshopunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással kifizetett megrendelés esetében áll módunkban teljesíteni.

Vélemény, hozzászólás?