Posted on 1 hozzászólás

Sikersztori: Bobi kutyus története

Allergia kezelése

Egy nagyon kedves vevőnk István, megírta nekünk kutyája történetét. Komoly bőrproblémái voltak az allergia miatt, és még az emésztése sem volt rendben. Négy hónap kellett a teljes gyógyuláshoz, és eleinte csak lassan jöttek a pozitív változások, de István nagyon kitartó volt, és mindent elkövetett, hogy meggyógyuljon az imádott kutyája. Sokszor kért tanácsot telefonon, és be is tartotta azokat. Igazán gondos gazdi. Példa értékű!

Íme István levele:

Hello!

Bago István vagyok és van egy Bobi nevű  4 éves Stafi kutyusom, aki szürke színű és közel 40 kg súllyal rendelkezik. Imádjuk őt párommal, mert a világ legjobb házőrzője és barátja.(családtag) Kölyök kutya kora óta minőségi (prémium kategóriás) tápokkal etettük, mert fontosnak tartottuk, hogy egészséges és erős legyen.

Úgy 1 évvel ezelőtt vettük észre, hogy különböző bőrproblémák kezdtek el jelentkezni a kutyuson mint pl.: kihullott a szőre különböző helyeken test szerte (mint fül, hát), és szálkássá, durvává vált a szőr tapintása, továbbá hólyagok jelentek meg az állán és a lábujjai között , melyek ha elfakadtak véreztek, folyamatosan ment a hasa. Ami viszont legjobban zavart az az volt , hogy az első lábain elkezdte kirágni a szőrt , ahol egy seb keletkezett a rágás helyén, melyet ezt követően nyalogatott és ezáltal nem hagyott begyógyulni.

Kezeltük különböző gyógyszerekkel és kencékkel, mely időszakosan javított az állapotán, de végleges megoldást nem nyújtott a problémára.

 Ezt követően az állatorvosunk javaslatára, aki az egyik legjobb állatorvos az országban, csináltunk egy allergia vértesztet, mely vizsgálat nem olcsó, de ha látja az ember az állat szenvedését nem haboz bármit megtenni a gyógyulásának az érdekében.

A teszt eredményeként kijött, hogy a kutyus allergiás a tápok összetevőinek nagy részére mint búza, szója, árpa, csirke, pulyka, ló, bárányhús, sörélesztő, paradicsom, ezért az állatorvos javaslatára kerestünk neki egy hipoallergén tápot a neten , mely a továbbiakban képezheti az étrendjét.

Így találtunk rá a DaDo kutyatáp netes oldalára, ahol felvetem a kapcsolatot az értékesítő hölggyel, aki nagyon segítőkész volt és megtalálta a kutyusunk javára azt a tápot , ami az étrendjét képezheti a jövőben. Ez a DaDo hipoallergén tengeri hal és rizs volt és továbbá ellátott minket étkeztetési tanácsokkal , melyeket azóta is hasznosan használunk.

 Már 4 hónapja etetjük az ebet a fenti táppal és csak azzal, semmilyen más ételt nem kap, szigorúan csak tápot és meghatározott mértékben naponta.

A következők a tapasztalatok:

Három hónap elteltével lett érzékelhető a javulás, mint pl.: eltűntek a hólyagok  teljesen az álláról, és a lábujjai közül, kinőtt újra a szőre és a tapintása is kellemes puha újból, mint kölyök korában, helyre jött az emésztése elmúltak a hasmenések, és a legfontosabb nem rágja és nyalogatja a lábát mely 4 hónap után következett be és ebből kifolyólag eltűntek a sebek a lábairól.

 Tehát azt a következtetést vontam le a fentiekből, hogy létezik allergia kutyáknál is, és hogy nagyon szuper a DaDo táp, mely segített rendbe hozni a kutyusunk.

Továbbá nagyon segítőkész az értékesítési vonal is, és segítettek abban, hogy az eb újra a régi legyen, és ebből kifolyólag a gazdik újból boldogok legyenek látva ismét az egészséges kutyájukat, tehát köszönök mindent, és csak javasolni tudom mindenkinek a DaDo tápokat.

Köszönünk mindent Bago István és kutyusa Bobi.

 Köszönjük Istvánnak, hogy megírta nekünk kutyusa gyógyulásának történetét!

Nagyon sok ilyen sikersztorit mesélnek a gazdik telefonon. Örömmel vesszük, ha a gazdik írnak nekünk, ezért akinek van kedve, és egy kis ideje, az írja meg bátran a történetét. Név nélkül is lehet, vagy csak keresztnévvel, kinek hogy tetszik, de a kutyus neve azért legyen benne. 😀

Azt szeretem ebben a munkában, hogy nem egyszerűen kutyatápot értékesítünk, hanem segítünk, hogy a kutyák meggyógyuljanak, és egészséges életet élhessenek.

A leveleket az info@dado.hu e-mailcímre várjuk!

1 thought on “Sikersztori: Bobi kutyus története

  1. Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy megismerhettük ezt a tápot. Példás az a felajánlás, amely a táp kipróbálására vonatkozik.
    Ma megkaptuk a próbacsomagot, Gina, a 4 és fél éves, súlyos allergiáktól szenvedő goldenünk azonnal neki is esett, és jóízűen elkezdte enni. Szóval…ízlett. Most 3 nap próba következik, és ha beválik, megrendeljük az utánpótlást.
    Köszönet önöknek a lehetőségért, a gyorsaságért, a korrekt tájékoztatásért. Idő elteltével majd hírül adjuk, hogy fennálló panaszaink, a vakarózás, szemfolyás, hasmenés mennyire javulnak.Bizakodóak vagyunk,

Vélemény, hozzászólás?