Retriever Rescue

Retriever Rescue

Kedves Gazdi! A Te kutyádnak boldog élete van, hiszen gondoskodsz róla. De nem minden kutya ilyen szerencsés, pedig ők is megérdemlik a gondoskodást. Adományozzunk együtt DaDo Kutyatápot a gazdira váró kutyusoknak. Hogyan?

1.Rendszeres támogatója lehetsz a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesületnek tápvásárlásoddal, ha saját kutyád részére webáruházunkban vásárolsz, mert a 10%-át az egyesületnek adományozzuk. 

2.Támogathatod őket tápvásárlási utalvánnyal.

 

Hogy mindenki segíthessen létrehoztunk egy táputalványt. Ha veszel 1 kg tápot a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület számára, mi azt kipótoljuk 0,5 kg táppal, így összesen 1,5 kg tápadományt kapnak a Te segítségeddel.

Retriever

Jótékonykodj plusz pénz ráfordítása nélkül!

Ha saját kutyád részére DaDo Szuperprémium kutyatápot vásárolsz a webáruházból, a bevétel 10%-át átadjuk a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesületnek. Legyél Te is rendszeres támogatója a Retriever Fajtamentésnek!

Így nem csak a saját kutyádnak teszel jót, de plusz pénz ráfordítása nélkül adományozol.

Mit csinálj?

Rendeléskor a keresztneved mellé írd oda, hogy Retriever Rescue, így tudni fogjuk, hogy a támogatójuk vagy. Itt tudsz rendelni: dado-kutyatap.hu/webaruhaz

Válogass számos DaDo hipoallergén termékünk közül, és támogasd velünk együtt a Retriever Fajtamentést!

Retriever Rescue

Bármennyi tápot veszel adományként, a DaDo kipótolja azt a felével, azaz még 50%-ot hozzáadunk az adományhoz.

Pl.: 10×1 kg tápadomány = 10+5 kg kutyatáp azaz 15 kg

Ne feledd, a sok kicsi összeadódik, így minden egyes kilogramm táp sokat számít.

Köszönjük az önzetlen segítségedet az Egyesület nevében. Köszönjük a kutyusok nevében is, akiknek nincsen gazdája, aki megvehetné nekik a DaDo-t.

A vásárlási utalványt átutalással fizetheted, az általunk küldött díjbekérő számla alapján.

A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület hivatalos támogatójaként gyűjtjük számukra a tápadományt, és vállaljuk, hogy ingyen kiszállítjuk számukra.

A DaDo Szuperprémium kutyatáp monoprotein, hipoallergén, rendkívül magas hústartalommal, hormonmentes, génmanipuláció mentes, gluténmentes, vegyszermentes.

Nem kell mellé semmilyen táplálék kiegészítő, mert minden benne van (ízületvédők, halolaj, megfelelő arányú Omega 3 és 6 zsírsavak, EPA+DHA, prebiotikumok, FOS, természetes eredetű vitaminok és ásványi anyagok, Taurin, stb.)

Telefonos szaktanácsadás etetéssel kapcsolatban: 06 70 452 61 46

Hívj minket bátran, ha kérdésed van!

A Retriever Rescue rövid bemutatása:

A Retriever Rescue Fajtamentő  Egyesület 2009 óta bejegyzett, nonprofit állatvédő szervezetként működik. Fő céljuk a gazdátlan, sintértelepekre került, altatás előtt lévő golden és labrador retrieverek mentése: állatorvosi ellátásuk, megismerésük, átmeneti elhelyezésük, testi- és lelki rendbehozataluk után végleges gazdához adásuk.

Nincsen menhelyük, kutyáik ideiglenes befogadóknál, alkalmanként panzióban kerülnek elhelyezésre. Ez nagyban segíti, hogy alaposabban megismerhessék őket, viszont férőhelyeik számát limitálja. Mindenesetre védenceik végtelenül hálásak, hogy családi környezetben várhatnak a végleges gazdira, aki igyekszik minden igényükre odafigyelni.

Részletes információt a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület munkájáról weboldalukon, a www.retrieverhelp.hu-n találsz. Ha egyéb módon szeretnél segíteni nekik, vagy érdekel az örökbefogadás, akkor tájékozódj a weboldalukon.