Kipróbálási lehetőség

Szeretnéd megszabadítani kutyádat az allergia tüneteitől?

Jó úton haladsz, mert megtaláltad hozzá a megfelelő terméket!

A DaDo halas hipoallergén kutyatáp helyrehozza az allergizáló eledelek által okozott problémákat

Mit nyújt a DaDo hipoallergén kutyatáp Neked és kutyádnak?

 
 • Helyrehozza az allergizáló eledelek által okozott problémákat

 • Megszűnteti az ételallergia tüneteit

 • Hidrolizált proteint tartalmaz, mely nem allergizál

 • Gyulladáscsökkentő hatású mikrokapszulázott halolaj van benne

 • A bőr egészséges lesz

 • Kutyád szőrzete megújul, és fényes lesz

 • Kutyád emésztése rendbe jön

 • Egészség a kutyádnak, boldogság Neked

DaDo hipoallergén kutyatáp helyrehozza az allergizáló eledelek által okozott problémákat

Most már tudod, hogy létezik megoldás a problémára. A döntés a Te kezedben van.

Ha most még nem szeretnél 12 vagy 20 kg kutyatáp rendelésével kockáztatni, mert aggódsz, hogy nem eszi meg a kutyád, akkor itt a lehetőség, hogy kis mennyiséggel kipróbáld.

Kipróbálási lehetőség

Hipoallergén kutyatáp kipróbálási lehetőség

1 kg DaDo hipoallergén kutyatáp

 ingyen kiszállítással

+ 25g huminsav ajándékba

Hogyan juthatsz hozzá a próbatermékhez? Töltsd ki a megrendelő űrlapot, majd kattints a zöld gombra, és a futár 2 munkanapon belül házhoz viszi neked. A futárnál tudsz utánvéttel fizetni.

Figyelmeztetés: 1 kg hipoallergén kutyatáptól nem fog meggyógyulni az allergiás kutya. A termék 6-8 hétig tartó folyamatos etetése szükséges a tünetmentesség eléréséhez.  A próbatermék csak az íz tesztelésére szolgál.

Egy személy csak 1db-ot vásárolhat minden típusú próbatermékből ingyen kiszállítással. (A vásárlások külön-külön is történhetnek) További próbatermék rendelés esetén már nem tudunk ingyenes kiszállítást biztosítani. Az “ingyen házhoz szállítás” akció tehát csak az első alkalommal érvényesíthető, újravásárláskor már nem. A próbatermék csak kipróbálásra való. Folyamatos etetésre a webáruházban megtalálható zsákos kiszereléseket javasoljuk.

Ha kipróbálod, és meggyőződsz róla, hogy megeszi a kutyád, akkor a DaDo hipoallergén kutyatáp kb. 6-8 hét alatt meg fogja szüntetni az allergia tüneteit végérvényesen, és a probléma megoldódik.

Próbáld ki most! Töltsd ki a megrendelési űrlapot, és kattints a gombra!

Jó döntés kipróbálni…

Mert ha ki sem próbálod:

 • Kutyád továbbra is az allergia tüneteitől fog szenvedni, és elhúzódik, vagy rosszabbodik a probléma, amit meg is lehetne oldani.
 • Továbbra is kísérletezgethetsz a különböző tápmárkákkal, talán még nagyobb problémákat okozva. Ugyanis ha már egy dologra allergiás, akkor lehet, hogy más anyagokra is allergiás lesz.
 • Ha a tünetek nem javulnak, szteroidos kezelésre viheted a kutyádat az állatorvoshoz, azonban ez ártalmas.
Hogyan válaszd ki a kutyád számára megfelelő próbaterméket?
nagytestű (20 kg testsúly feletti kutya)
kis-közepes testű (20 kg testsúly alatti kutya)

Vevők véleménye, akik már kipróbálták:

DaDo vásárlói vélemények

Jó döntés kipróbálni. Ez egy fontos lépés, amit megtehetsz kutyád egészségéért. Ne halogasd!

Ennyit megér, hiszen a Te kutyád egészségéről van szó, aki tőled várja a gondoskodást.

A vásárlói véleményeket a hitelesség kedvéért úgy, ahogy van kimásoltuk a Facebook-ról. Olvasd el!

A DaDo hipoallergén kutyatáp megszünteti az ételallergia tüneteit, és segít a pollenallergia kezelésében

Ha zsákos terméket szeretnél rendelni, mert nincs szükség a kipróbálásra, akkor itt találod a DaDo hipoallergén kutyatápokat:

Hipoallergén kutyatápok

FONTOS:

A próbatermékkel csak azt lehet kipróbálni, hogy ízlik-e a kutyának. A kutya NEM fog kigyógyulni az allergiából 1 kg hipoallergén kutyatáp megevésétől! A gyógyuláshoz minimum 6 hétig kell fogyasztania a terméket, minden egyéb allergizáló élelmiszer megvonása mellett. Amennyiben 6 hét etetés után nem gyógyul a kutyád, hívd fel allergia szaktanácsadónkat!

100% Hipoallergén garancia:

A DaDo halas hipoallergén kutyatápok garantáltan alkalmasak az ételallergia kezelésére, teljes mértékben hipoallergének, azaz nem tartalmaznak allergizáló anyagokat. Erre garanciát vállalunk.

Manapság sok olyan termék van forgalomban, melyek allergizálnak, mivel nem teljes mértékben hipoallergének, vagy csak hasonló az összetételük, mint a valódi hipoallergén kutyatápoknak, így a gazdiknak nehéz kiigazodni a tápok és márkák között. Sokszor tévesen hipoallergénnek hitt tápok pedig bőr-és szőrproblémákat okoznak a kutyáknak.

A DaDo hipoallergén kutyatáp rendbe hozza a nem hipoallergén eledelek által okozott károkat, mert 100%-ban hipoallergén, és alkalmas az ételallergia kezelésére.

Egy személy minden Próbatermékből csak egyszer rendelhet ingyenes kiszállítással. (A különböző ízek kipróbálása történhet külön-külön rendelve is, erre érvényes az “ingyen házhoz szállítás” akció.)

A Próbatermékek újrarendelése esetén már nem tudunk ingyenes kiszállítást biztosítani, csak első alkalommal. Tehát minden íznél csak az első alkalommal érvényes az “ingyen házhoz szállítás” akció, további alkalmakkor nem. Ugyanazon Próbatermék újrarendelése esetén 1300 Ft szállítási költség van a terméken.

A Próbatermék, ahogyan a neve is mutatja, csak kipróbálásra szolgál, hogy kiderüljön, szívesen eszi-e a kutya. Folyamatos etetésre a webáruházban található termékeket javasoljuk.

DaDo halas hipoallergén kutyatáp hipoallergén garanciával
Vélemény, hozzászólás?