Élethang Alapítvány

Kedves Gazdi! A Te kutyádnak boldog élete van, hiszen gondoskodsz róla. De nem minden kutya ilyen szerencsés, pedig ők is megérdemlik a gondoskodást. Adományozzunk együtt DaDo Kutyatápot a gazdira váró kutyusoknak. Hogyan?

1.Rendszeres támogatója lehetsz az Élethang Alapítványnak tápvásárlásoddal, ha saját kutyád részére webáruházunkban vásárolsz, mert a 10%-át az alapítványnak adományozzuk. 

2.Támogathatod őket tápvásárlási utalvánnyal.

Ha veszel 1 kg tápot az Élethang Alapítvány számára, mi azt kipótoljuk 0,5 kg táppal, így összesen 1,5 kg tápadományt kapnak a Te segítségeddel.  

Mivel az Élethang Alapítvány védencei többnyire utcáról és gyepmesteri telepről kerülnek hozzájuk, ezért a kutyák gyomrát kímélni kell, így számukra hipoallergén halas és bárányos tápokat küldünk.

 

Jótékonykodj plusz pénz ráfordítása nélkül!

Ha saját kutyád részére DaDo Szuperprémium kutyatápot vásárolsz a webáruházból, a bevétel 10%-át átadjuk az Élethang Alapítványnak. Legyél Te is rendszeres támogatójuk!

Így nem csak a saját kutyádnak teszel jót, de plusz pénz ráfordítása nélkül adományozol.

Mit csinálj?

Rendeléskor a keresztneved mellé írd oda, hogy Élethang, így tudni fogjuk, hogy a támogatójuk vagy. Itt tudsz rendelni: dado-kutyatap.hu/webaruhaz

Válogass számos DaDo hipoallergén termékünk közül, és támogasd velünk együtt az Élethang Alapítványt!

 Telefonos szaktanácsadás etetéssel kapcsolatban: 06 70 452 61 46

Hívj minket bátran, ha kérdésed van!

Bármennyi tápot veszel adományként, a DaDo kipótolja azt a felével, azaz még 50%-ot hozzáadunk az adományhoz.

Pl.: 10x 1kg táputalvány = 10+5kg kutyatáp azaz 15kg

Ne feledd, a sok kicsi összeadódik, így minden egyes kilogramm táp sokat számít.

Köszönjük az önzetlen segítségedet az Élethang Alapítvány nevében. Köszönjük a kutyusok nevében is, akiknek nincsen gazdája, aki megvehetné nekik a DaDo-t.

A vásárlási utalványt átutalással fizetheted az általunk küldött díjbekérő számla alapján.

Az Élethang Alapítvány hivatalos támogatójaként gyűjtjük számukra a tápadományt, és vállaljuk, hogy ingyen kiszállítjuk számukra.

A DaDo Szuperprémium kutyatáp monoprotein, hipoallergén, rendkívül magas hústartalommal, hormonmentes, génmanipuláció mentes, gluténmentes, vegyszermentes.

Nem kell mellé semmilyen táplálék kiegészítő, mert minden benne van (ízületvédők, halolaj, megfelelő arányú Omega 3 és 6 zsírsavak, EPA+DHA, prebiotikumok, FOS, természetes eredetű vitaminok és ásványi anyagok, Taurin, stb.)

Miért van a megmentett kutyáknak szüksége szuperprémium, sőt hipoallergén kutyatápra? Miért nem érik be bármivel? Nem azért, mert finnyásak, hanem mert adott esetben legyengült, és rossz állapotban kerülnek az alapítványhoz, és van köztük érzékeny és emésztési problémás kutya. Íme egy beteg kutyus gyógyulásának története:

Az Élethang Alapítvány levele:

Jethro kutyánk (nagytestű németjuhász) 2015 nyarán került az alapítványunkhoz, sajnos ősszel valamilyen bélfertőzést kapott és hasmenéses lett. Antibiotikum kúra, orvosi vizsgálatok, gyógytáp. Ezeket váltogattuk, de sajnos a hasmenése, csak mindig az adott pillanatig szünetelt, míg szedte a gyógyszereket, vagy kapta a gyógytápot. Mivel folyamatos hasmenése volt, sajnos így hízni sem tudott.  2016 februárjában, az egyik alapítványi tagunk javaslatára, – aki már hetek óta etette a saját kutyáival –  a panziós kutyáknál is elkezdtük a Dado Hipoallergén bárányos, felnőtt kutyatápot etetni. Az egy dolog, hogy a kutyák örömmel eszik, viszont ami nekünk igazán örömet okozott, hogy az állatgondozó hölgy pár nap múlva hívott minket, hogy Jethro több hónapos hasmenése elmúlt. Jethro szőre minősége is jelentősen javult és végre valahára elkezdett hízni is. Mi teljesen elégedettek vagyunk, nekünk nagyon bejött a táp.

Köszönjük!

Szalai Zsuzsa

Élethang Alapítvány

Élethang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány bemutatása:

Az Alapítvány célja a gyáli és Gyál környéki állatok életminőségének javítása, a nem kívánt szaporulatok visszaszorítása, a gyepmesteri telepen élő kutyák mentése, a gondozásukba került állatok megfelelő elhelyezése, orvosi ellátása és gazdihoz juttatása. 

Nem céljuk az állatok felelőtlen halmozása, a „mennyiségi típusú” állatmentés. Menhelyük nincs, a hozzájuk került állatokat az alapítványi tagoknál (saját lakásaikban), ismerőseiknél, ideiglenes befogadóknál és panziókban helyezik el.
Anyagi és egyéb lehetőségeik korlátozottak. Felelősen csak akkor tudnak magukhoz venni kutyát vagy cicát, ha felszabadul egy vagy több helyük és az adott állat számára tudják biztosítani az elegendő élelmet és a megfelelő orvosi ellátást. A gondozásukban lévő kutyák és cicák létszámát minden esetben az alapítvány anyagi kereteihez fogják a jövőben is igazítani. 

Élethang Alapítvány elérhetőségei:

www.elethangalapitvany.hu

info@elethangalapitvany.hu

Facebook: Gyáli gazdikeresők, Élethang Alapítvány