Amstaff Help

Az Amstaff Help Project a DaDo Kutyatáp saját kezdeményezése.

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk táp formájában olyan állatvédő szervezeteknek, akiknek a gondozásában vannak bull típusú kutyák.

Az utalványok megvásárlásával bárki hozzájárulhat az ügyhöz.

A tápadomány mindig igazságosan lesz elosztva, mert gondoskodunk róla, hogy a legrászorultabb kutyákhoz jusson el a táp, függetlenül attól, hogy az országban hol, és melyik szervezet gondozásában vannak a kutyák.

Fontos a mentett kutyák rehabilitálása, valamint az örökbefogadó gazdik képzése és segítése, hogy biztosan elboldoguljanak az új családtaggal. Olyan állatvédő szervezetek között osztjuk szét az adományokat, akik megfeleljen ezeknek az elvárásoknak, a kutyák érdekében.

Az Amstaff Help Projekt értelmi szerzőinek (Csillag Krisztina és Krautheim Viktor) igen erős személyes kötődése van az Amstaffhoz, mint fajtához, így régi álom valósul meg ebben a kezdeményezésben.

Köszönjük, hogy Te is hozzájárulsz az Amstaff Help Project-hez!

Partnerszervezeteink:

Mosoly
Final_logo_color

Világot Nekik Állatjóléti Alapítvány: Állatjóléti tanácsadás mentett kutyás gazdáknak, mert a nem ismert időszak nem várt problémákat hozhat. „Ne vidd vissza, inkább segítünk”

Ne feledd, a sok kicsi összeadódik, így minden egyes kilogramm táp sokat számít.

Köszönjük az önzetlen segítségedet! Köszönjük a kutyusok nevében is, akiknek nincsen gazdája, aki megvehetné nekik a DaDo-t.

A vásárlási utalványt átutalással fizetheted, az általunk küldött díjbekérő számla alapján.