RR Vásárlási utalvány 1+0,5kg

800 Ft

Vásárlási utalvány a DaDo Kutyatáp által támogatott Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület számára

 

Ha veszel nekik 1 kg tápot, mi azt kipótoljuk 0,5 kg táppal, így 1,5 kg DaDo kutyatápot adunk a Fajtamentő Egyesületnek a Te önzetlen segítségeddel

 

Nincs más dolgod, mint kosárba tenni az utalványt. Az ára hozzáadódik a megrendelésedhez, melyet utánvéttel fogsz fizetni. Köszönjük önzetlen segítségedet a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület nevében is!

Termékleírás

Retriever

Kedves Gazdi! A Te kutyád boldog, hiszen gondoskodsz róla. De nem minden kutya ilyen szerencsés, pedig ők is megérdemlik a gondoskodást. Adományozzunk együtt DaDo Kutyatápot a gazdira váró kutyusoknak.  

Hogy mindenki segíthessen létrehoztunk egy 800 Ft-os táputalványt. Ez kevesebb, mint egy konzerv ára, ám 1,5 kg DaDo Szuperprémium kutyatápot jelent egy kutyusnak. Ha veszel 1 kg tápot a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület számára, mi azt kipótoljuk 0,5 kg táppal, így összesen 1,5 kg tápadományt kapnak a Te segítségeddel. Ha veszel 2 kg tápot a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület számára, mi azt kipótoljuk 1 kg táppal, így összesen 3 kg tápadományt kapnak a Te segítségeddel.

Bármennyi tápot veszel adományként, a DaDo kipótolja azt a felével, azaz még 50%-ot hozzáadunk az adományhoz.

Pl.: 5x 2kg táputalvány = 10+5kg kutyatáp azaz 15kg

       10x 2kg tápadomány = 20+10kg kutyatáp azaz 30kg

Ne feledd, a sok kicsi összeadódik, így minden egyes kilogramm táp sokat számít. Köszönjük az önzetlen segítségedet a Retriever Fajtamentés nevében is.

Köszönjük azoknak a kutyusoknak a nevében, akiknek nincsen gazdája, aki megvehetné nekik a DaDo-t.

 

Retriever

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “RR Vásárlási utalvány 1+0,5kg”


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/clients/client2354/web5340/web/wp-content/plugins/ultimate-conversion-tracking-code/ultimate-conversion-tracking-code.php on line 98