Futrinka Egyesület

Kedves Gazdi! A Te kutyádnak boldog élete van, hiszen gondoskodsz róla. De nem minden kutya ilyen szerencsés, pedig ők is megérdemlik a gondoskodást. Adományozzunk együtt DaDo Kutyatápot a gazdira váró kutyusoknak. Hogyan?

1.Rendszeres támogatója lehetsz a Futrinka magyar vizsla, német dog, és tacskó fajtamentő egyesületnek tápvásárlásoddal, ha saját kutyád részére webáruházunkban vásárolsz, mert a 10%-át az egyesületnek adományozzuk. 

2.Támogathatod őket tápvásárlási utalvánnyal. 

Futrinka

Jótékonykodj plusz pénz ráfordítása nélkül!

Ha saját kutyád részére DaDo Szuperprémium kutyatápot vásárolsz a webáruházból, a bevétel 10%-át átadjuk a Futrinka Egyesületnek. Legyél Te is rendszeres támogatója a Magyar Vizsla, Német Dog és Tacskó Fajtamentésnek!

Így nem csak a saját kutyádnak teszel jót, de plusz pénz ráfordítása nélkül adományozol.

Mit csinálj?

Rendeléskor a keresztneved mellé írd oda, hogy Futrinka, így tudni fogjuk, hogy a támogatójuk vagy. Itt tudsz rendelni: dado-kutyatap.hu/webaruhaz

Válogass számos DaDo hipoallergén termékünk közül, és támogasd velünk együtt a Futrinka Egyesületet!

Futrinka Egyesület

Hogy mindenki segíthessen, létrehoztunk egy 999 Ft-os táputalványt, ami 1,5 kg Szuperprémium hipoallergén kutyatápot jelent egy kutyusnak. Ha veszel 1 kg tápot a Futrinka Egyesület védencei számára, mi azt kipótoljuk 0,5 kg táppal, így összesen 1,5 kg tápadományt kapnak a Te segítségeddel.

Futrinka Egyesület

Bármennyi tápot veszel adományként, a DaDo kipótolja azt a felével, azaz még 50%-ot hozzáadunk az adományhoz.

Ne feledd, a sok kicsi összeadódik, így minden egyes kilogramm táp sokat számít.

Köszönjük az önzetlen segítségedet a Futrinka Egyesület nevében. Köszönjük a kutyusok nevében is, akiknek nincsen gazdája, aki megvehetné nekik a DaDo-t.

A vásárlási utalványt átutalással fizetheted, az általunk küldött díjbekérő számla alapján.

A Futrinka Egyesület hivatalos támogatójaként gyűjtjük számukra a tápadományt, és vállaljuk, hogy ingyen kiszállítjuk számukra.

A DaDo Szuperprémium kutyatáp monoprotein, hipoallergén, rendkívül magas hústartalommal, hormonmentes, génmanipuláció mentes, gluténmentes, vegyszermentes.

Nem kell mellé semmilyen táplálék kiegészítő, mert minden benne van (ízületvédők, halolaj, megfelelő arányú Omega 3 és 6 zsírsavak, EPA+DHA, prebiotikumok, FOS, természetes eredetű vitaminok és ásványi anyagok, Taurin, stb.)

Futrinka Egyesület bemutatkozása és elérhetőségei:

Egyesületünk három fajta mentő csoporttal – magyar vizsla, német dog, tacskó – illetve egy a hátrányos helyzetű keverék kutyákon segítő csoporttal rendelkezik. Az egyes csoportok a Futrinka egyesület tagjaként – annak támogatása és védőernyője alatt – végzik önálló szakmai munkájukat. Évente összesen kb. 450 kutyának adunk új esélyt.

A Futrinka Egyesület nem rendelkezik saját telephellyel, kutyáink egy része Piliscsabán bérelt tanyánkon, ideiglenes befogadóknál és családi kutyapanziókban kerülnek elhelyezésre. A piliscsabai tanya lakóit hétköznaponként főállású, hozzáértő alkalmazott, hétvégenként pedig a gondozókon kívül az Egyesület önkéntesei látják el. Szeretgető kézből soha nem elég, ezért várjuk minden lelkes, szabadidővel rendelkező állatszerető önkéntes jelentkezését egy-egy hétvégi sétáltatós “műszakra”. (Érdeklődni az info@futrinkautca.hu címen lehet!)

A kutyákat külön kennelekben helyezzük el, így mindegyikük számára biztosított a nyugodt pihenés lehetősége, illetve az élelmet is a saját tempójukban, mások által nem zavartatva fogyaszthatják el. Minden nap többször sétálhatnak, igyekszünk kialakítani a napi ritmust, hogy szobatisztává válhassanak, megismerjék a pórázt és a felszabadult, gondtalan játék örömét, összebarátkozhassanak más kutyákkal. Az idős vagy beteg védenceinket illetve a kölyökkutyákat mindig ideiglenes befogadónál vagy családi kutyapanzióban helyezzük el, hogy melegben, családi környezetben lakhassanak már örökbefogadásukat megelőzően is.

A felelős állattartás elvét követve minden kutyánk ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve, egyedi azonosító chippel, előzetes beszélgetés, ismerkedés után, örökbefogadási szerződéssel kerülhet gazdához.

Elérhetőségek:

E-mail: info@futrinkautca.hu

Web: futrinkautca.hu

Facebook:

www.facebook.com/FutrinkaEgyesulet/

www.facebook.com/magyarvizslasos/

www.facebook.com/nemetdogsos/

www.facebook.com/tacskosos/