Dogó mentés

Kedves Gazdi! A Te kutyádnak boldog élete van, hiszen gondoskodsz róla. De nem minden kutya ilyen szerencsés, pedig ők is megérdemlik a gondoskodást. Adományozzunk együtt DaDo Kutyatápot a gazdira váró kutyusoknak. Hogyan?

1.Rendszeres támogatója lehetsz a Dogó-Mentésnek tápvásárlásoddal, ha saját kutyád részére webáruházunkban vásárolsz, mert a 10%-át az alapítványnak adományozzuk. 

2.Támogathatod őket tápvásárlási utalvánnyal.

Ha veszel 1 kg tápot a Dogó-Mentés számára, mi azt kipótoljuk 0,5 kg táppal, így összesen 1,5 kg tápadományt kapnak a Te segítségeddel.  

 

Dogó mentés

Jótékonykodj plusz pénz ráfordítása nélkül!

Ha saját kutyád részére DaDo Szuperprémium kutyatápot vásárolsz a webáruházból, a bevétel 10%-át átadjuk a Dogó-Mentésnek. Legyél Te is rendszeres támogatójuk!

Így nem csak a saját kutyádnak teszel jót, de plusz pénz ráfordítása nélkül adományozol.

Mit csinálj?

Rendeléskor a keresztneved mellé írd oda, hogy Dogó, így tudni fogjuk, hogy a támogatójuk vagy. Itt tudsz rendelni: dado-kutyatap.hu/webaruhaz

Válogass számos DaDo hipoallergén termékünk közül, és támogasd velünk együtt a Segíts, hogy élhessünk Alapítványt!

Telefonos szaktanácsadás etetéssel és allergiával kapcsolatban: 06 70 452 61 46

Hívj minket bátran, ha kérdésed van!

Libby

A képen egy szeméttelepről megmentett kutyát láthatsz. Ő Libby, egy testileg-lelkileg megtört kutya, akinek jelenleg komoly bőrproblémái vannak, és a szőre nagyrészt kihullott. Libbynek, és a hozzá hasonló hányatott sorsú dogóknak gyűjtünk hipoallergén kutyatápot, hogy a bőrproblémáikból mielőbb kigyógyuljanak. Remélhetőleg mire Libby bőre és a szőre rendbe jön, addigra a kis lelke is gyógyul valamennyire, az alapítvány önkénteseinek köszönhetően. Minden segítséget nagyon köszönünk Libby és a többi dogó nevében is!

“Alapítványunk az argentin dogok és a bordeaux-i dogok fajtamentését vállalta fel. Sajnos mindkét fajta esetén gyakran vannak bőrproblémák, melyek oka legtöbbször az allergia. Szintén jellemző, hogy nagyon rossz fizikai és mentális állapotban kerülnek hozzánk az utcáról, gyepmesteri telepekről, menhelyekről, de az sem ritka, hogy a gazdája nem akar foglalkozni kutyája betegségével, inkább átadja Alapítványunknak. Természetesen mielőtt új családot keresnénk nekik szükséges gyógykezeltetnünk, megfelelő táplálással helyrehozni ezeket a problémákat. Ezért nem mindegy, mivel tápláljuk őket, így nagyon nagy szükségünk van jó minőségű, kifejezetten érzékeny gyomrú, vagy allergiás kutyáknak való tápra.”

“Segíts, hogy élhessünk!” Alapítvány

Bármennyi tápot veszel adományként, a DaDo kipótolja azt a felével, azaz még 50%-ot hozzáadunk az adományhoz.

Pl.: 10x 1kg táputalvány = 10+5kg kutyatáp azaz 15kg

Ne feledd, a sok kicsi összeadódik, így minden egyes kilogramm táp sokat számít.

Köszönjük az önzetlen segítségedet a Segíts, hogy élhessünk Alapítvány nevében. Köszönjük a kutyusok nevében is, akiknek nincsen gazdája, aki megvehetné nekik a DaDo-t.

A vásárlási utalványt átutalással fizetheted, az általunk küldött díjbekérő számla alapján.

A “Segíts, hogy élhessünk!” Alapítvány hivatalos támogatójaként gyűjtjük számukra a tápadományt, és vállaljuk, hogy ingyen kiszállítjuk számukra.

A DaDo Szuperprémium kutyatáp monoprotein, hipoallergén, rendkívül magas hústartalommal, hormonmentes, génmanipuláció mentes, gluténmentes, vegyszermentes.

Nem kell mellé semmilyen táplálék kiegészítő, mert minden benne van (ízületvédők, halolaj, megfelelő arányú Omega 3 és 6 zsírsavak, EPA+DHA, prebiotikumok, FOS, természetes eredetű vitaminok és ásványi anyagok, Taurin, stb.)

Legyél Te is ideiglenes befogadója egy dogónak!

Az alapítványnak nagy szüksége van az ideiglenes befogadókra, különben nem tudnak több kutyát megmenteni. A kutyákat kénytelenek panziókban elhelyezni, és ez nagyon költséges, másrészt a kutyáknak is sokkal jobb, ha egy családnál találnak ideiglenes otthonra.

Ha van lehetőséged biztonságosan elhelyezni egy dogót, akkor jelentkezz! Az alapítvány minden költséget áll. (pl.: állatorvosi költségek)

Ideiglenes befogadóként Te is adhatsz második esélyt egy kutyusnak egy szebb és jobb életre, mert megsokszorozod az örökbe adás esélyét.  Olvasd el Astor kutyus történetét.

Dogó mentés

Astor története:

Mikor Astor 3 éves volt, eredeti tulajdonosa lemondott róla. Ekkor  került az alapítványhoz, borzalmas állapotban. Mozgásszervi és ízületi problémái voltak, bőrbetegsége és fülgyulladása volt, gyomorproblémái is voltak, és sovány volt. (lásd első kép) Szerencsére ideiglenes befogadóhoz került, aki az alapítvány költségén állatorvoshoz vitte, és kikezeltette. Astor nagyon hálás volt a gondoskodásért, minden simogatásért, minden jó szóért. A foglalkozás hatására teljesen megváltozott, megszűnt a szeparációs szorongása.  Nagyon jólelkű kutya, a macskákkal is kijön,  így hamarosan magához vehette őt az új gazdi.

Astor új élete a gazdinál: Astor boldog és aktív életet él új gazdijával, csodálatos párost alkotnak, együtt sportolnak, kirándulnak, utaznak. (boldog fotót mellékeltünk) Hálás köszönet ezért az ideiglenes befogadójának, aki magához vette, és ezáltal  lehetővé tette, hogy Astor kapjon egy második esélyt.

A “Segíts, hogy élhessünk!” Alapítvány bemutatkozása, és elérhetőségei:

2004-óta végeztük Dogó-Mentés néven az argentin dogok fajtamentését. Tíz évig, csak mint „hobbi-mentősök” saját zsebből, saját forrásokból. 2014-ben átvettünk egy-, már régóta működő alapítványt. Ettől kezdve „Segíts, hogy élhessünk!” Állatvédő Alapítvány néven folytatjuk tevékenységünket. 2016-ban felvállaltuk a bordeaux-i dogok fajtamentését is. Így, már 3 csoportban végezzük tevékenységünket:

  • Dogó-Mentés (Argentin dog fajtamentés)
  • Bordeaux-i dog fajtamentés
  • „Kellünk nekik” kutyák mentése (keverék kutyák)

Pillanatnyilag állatotthonunk, menhelyünk nincs, így elsősorban ideiglenes családoknál helyezzük el védenceinket, nagy hangsúlyt fektetve ezzel a családban történő szocializálódásra. Sajnos nem tudunk annyi ideiglenes befogadót találni, amennyi kutyának szüksége lenne rá, így kénytelenek vagyunk kutya-panziókban elhelyezni védenceinket, ahol biztonságban vannak, gondozzák, szeretik őket, ám ez komoly anyagi terhet jelent számunkra.

Minden kutyát oltva, chipelve, és ivartalanítva adunk örökbe megállapodással, szigorú elő- és utó ellenőrzéssel. Sajnos kereteink nagyon szűkösek, a mentendő kutyák száma pedig egyre csak nő, ezért minden segítséget szívesen fogadunk. Leginkább anyagi problémákkal küzdünk, de ezen kívül számos lehetőséggel segíthető munkánk: adó 1%-ának felajánlásával, tárgyi adományokkal, vagy akár ideiglenes befogadással.

“Segíts, hogy élhessünk!” Állatvédő Alapítvány

Raiffeisen bank: 12023008-00112556-00100009

Nemzetközi számlaszám: HU85 1202 3008 0011 2556 0010 0009

Swift: UBRTHUHB

Elérhetőségeink: