ARH Amstaff Rescue

Kedves Gazdi! A Te kutyádnak boldog élete van, hiszen gondoskodsz róla. De nem minden kutya ilyen szerencsés, pedig ők is megérdemlik a gondoskodást. Adományozzunk együtt DaDo Kutyatápot a gazdira váró kutyusoknak. Hogyan?

1.Rendszeres támogatója lehetsz az Amstaff Rescue fajtamentő szervezetnek tápvásárlásoddal, ha saját kutyád részére webáruházunkban vásárolsz, mert a 10%-át az egyesületnek adományozzuk. 

2.Támogathatod őket tápvásárlási utalvánnyal. 

 

ARH

Jótékonykodj plusz pénz ráfordítása nélkül!

Ha saját kutyád részére DaDo Szuperprémium kutyatápot vásárolsz a webáruházból, a bevétel 10%-át átadjuk az Amstaff Fajtamentésnek. Legyél Te is rendszeres támogatója az Amstaff Fajtamentésnek!

Így nem csak a saját kutyádnak teszel jót, de plusz pénz ráfordítása nélkül adományozol.

Mit csinálj?

Rendeléskor a keresztneved mellé írd oda, hogy ARH, így tudni fogjuk, hogy a támogatójuk vagy. Itt tudsz rendelni: dado-kutyatap.hu/webaruhaz

Válogass számos DaDo hipoallergén termékünk közül, és támogasd velünk együtt az Amstaff Fajtamentést!

Amstaff Fajtamentés ARH

Hogy mindenki segíthessen, létrehoztunk egy 800 Ft-os táputalványt is. Ez kevesebb, mint egy konzerv ára, mégis 1,5 kg Szuperprémium kutyatápot jelent egy kutyusnak. Ha veszel 1 kg tápot az Amstaff Rescue számára, mi azt kipótoljuk 0,5 kg táppal, így összesen 1,5 kg tápadományt kapnak a Te segítségeddel.

ARH Amstaff Rescue

 

Bármennyi tápot veszel adományként, a DaDo kipótolja azt a felével, azaz még 50%-ot hozzáadunk az adományhoz.

Pl.: 10x 1kg táputalvány = 10+5kg kutyatáp azaz 15kg

Ne feledd, a sok kicsi összeadódik, így minden egyes kilogramm táp sokat számít.

Köszönjük az önzetlen segítségedet az ARH nevében. Köszönjük a kutyusok nevében is, akiknek nincsen gazdája, aki megvehetné nekik a DaDo-t.

A vásárlási utalványt átutalással fizetheted.

Elite Pet Kft, MKB Bank 10300002-10676609-49020017

IBAN: HU 69 1030 0002 1067 6609 4902 0017

Közlemény rovatba: ARH

Az ARH hivatalos támogatójaként gyűjtjük számukra a tápadományt, és vállaljuk, hogy ingyen kiszállítjuk számukra.

A DaDo Szuperprémium kutyatáp monoprotein , hipoallergén, rendkívül magas hústartalommal, hormonmentes, génmanipuláció mentes, gluténmentes, vegyszermentes.

Nem kell mellé semmilyen táplálék kiegészítő, mert minden benne van (ízületvédők, halolaj, megfelelő arányú Omega 3 és 6 zsírsavak, EPA+DHA, prebiotikumok, FOS, természetes eredetű vitaminok és ásványi anyagok, Taurin, stb.)